" " " "
top of page
  • Goed Idee

Smeedijzeren binnendeuren? Ze zijn het overwegen waard!

Als u dacht dat een deur snel gekozen was, dan vergist u zich. Als ervaren interieurvormgevers maken wij er bij Goed Idee hier doordacht ons werk van. Zodat onze creaties bij u thuis tot hun volle recht komen en een mooie meerwaarde voor uw interieur betekenen.


We weiden hier graag over uit in deze blog.


Professionele lassers leveren uitstekend ijzersmeedwerk

Naast de courante houten binnendeuren bieden wij u de mogelijkheid om voor bij uw interieur de best passende smeedijzeren deuren te gaan. De metalen deuren worden in ons eigen atelier vervaardigd. Onze lassers beheersen de lastechnieken tot in de perfectie. Hierdoor zijn onze smeedijzeren deuren qua look niet vergelijkbaar met die van industrieel vervaardigde exemplaren. Daarmee zijn wij heel gelukkig want zo kunnen wij onze klanten een heel bijzonder gamma van binnendeuren en de best passende smeedijzeren binnendeuren voorstellen.


Lassen is een vaardigheid die niet iedereen gegeven is. Het vergt veel kennis van het materiaal waarmee gewerkt wordt, en een grote handigheid om de techniek onder de knie te krijgen. Maar eens verworven is het resultaat zo mooi !Passend bij elke stijl

Misschien vreest u dat metalen of smeedijzeren deuren een tikkeltje koud zijn of industrieel ogen. Maar dat durven wij te ontkennen. Onze smeedijzeren deuren zien er elegant uit, wat niets afdoet aan hun sterkte en degelijkheid. Ze hebben fijne profielen en geven een sobere indruk. Dat maakt dat ze passen bij elke stijl. De opbouw van de deur en de onderverdeling hiervan geeft een iets andere uitstraling. Houdt u van een strak interieur, dan raden wij u zeker een horizontale verdeling aan. Anderzijds past een verdeling met horizontale én verticale lijnen beter in een landelijke interieurinrichting.


We geven nog mee dat wij zowel smeedijzeren draai- en schuifdeuren op maat maken. Met een gepast design schept u precies de sfeer die u bij u thuis wenst.


Onze zaak is gelegen in Eede, deelgemeente van Sluis. Wij zijn actief in de ruime omgeving, waaronder Maldegem, Eeklo, Knokke en Brugge en het volledige Meetjesland, tot in de rand van Gent. Tevens zijn wij actief in Zeeuws-Vlaanderen waaronder Oostburg, Sluis, Breskens, Terneuzen en HulstKom gerust langs in onze showroom om onze kwaliteitsvolle smeedijzeren binnendeuren te ontdekken.37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page