" " " "
top of page
smeedijzeren deuren

Zwarte stalen binnendeuren van topkwaliteit met professioneel laswerk (ook in andere kleuren beschikbaar)

Goed Idee

Wij gaan voor u een stapje verder en geven uw (ver)bouwplannen concreet vorm door het inzetten van vakmanschap met gebruik van de beste materialen aan correcte prijzen.

(Zwarte) smeedijzeren binnendeuren, strak en tijdloos

Een zwarte smeedijzeren binnendeur is inderdaad een exclusief werkstuk. De productie van een smeedijzeren of stalen binnendeur vereist doorgedreven vakmanschap. En dat kunnen wij u bij Goed Idee leveren. Wij beschikken over een professioneel uitgerust atelier waar onze smeedijzeren deuren gelast en afgewerkt worden op elke afmeting die u vraagt. Bovendien worden de fijne profielen gekleurd zoals u het verkiest. Onze smeedijzeren schuif- en draaideuren zijn van een superieure kwaliteit. Ze zijn tijdloos en passen in elk interieur.

DE COMBINATIE VAN METAAL EN HOUT, EEN EYECATCHER

Deuren of trappen die harmonieus met uw interieur samensmelten en er tegelijk toch uit springen? Goed Idee brengt het beste van twee werelden samen in uw interieur: het stoere en industriële van metaal met het warme en karaktervolle van hout. Een prachtige combinatie! Zo krijgt uw interieur een moderne uitstraling, zonder koud aan te voelen, in tegendeel.

Juist omdat Goed Idee alles volledig op maat maakt, doen wij het plaatje in elk interieur moeiteloos kloppen. Heeft u net als ons ook een passie voor hout gecombineerd met metaal? Dan kunt u ervoor kiezen om deze sublieme stijl door ons te laten doortrekken in heel uw interieur. Naast onze smeedijzeren deuren maken onze ervaren lassers ook smeedijzeren trapleuningen die perfect passen bij uw houten trap.

Goed Idee

Goed Idee combineert hout en metaal als geen ander

Kom enkele pareltjes van smeedijzeren deuren en trapleuningen bewonderen in onze inspirerende showroom in Eede (nabij Maldegem) in de provincie Zeeland.

bottom of page