" " " "
top of page
  • Goed Idee

Kleine interieuraanpassingen voor warmere en knussere wintermaanden

Is uw interieur aan een opknapbeurt toe? De meest voor de hand liggende oplossing is om nieuwe meubelen aan te schaffen of om met de details aan de slag te gaan, zoals uw vloeren en accessoires. Dergelijke uitgaven zijn in deze tijd van het jaar echter vaak niet evident. De zomer valt vaak duur uit, waardoor er in de aanloop naar de wintermaanden wat meer op het budget en de uitgaven gelet dient te worden.

Het komt erop neer dat u in deze periode niet hoeft te wachten met het aanpakken van uw interieur. Integendeel zelfs, overweeg om uw oude binnendeuren te vervangen en deze te laten vervangen door massief houten binnendeuren van Goed Idee Deuren- en Trappenhuis. Deze perfect op maat gemaakte binnendeuren met of zonder glas hebben de hoogste isolatiewaarde en dragen hun steentje op de verlaging van uw energiefactuur. De warmte blijft goed behouden in de ruimte.


Nu de donkere wintermaanden in aantocht zijn, hoopt iedereen deze tijd van het jaar het gezellig en warm te kunnen maken in huis. Dit is het juiste moment om na te denken om op een andere manier uw woonruimte een nieuwe boost te geven. Kleine aanpassingen maken soms een hemelsbreed verschil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtig, stijlvolle smeedijzeren binnendeur in glas, wanneer u uw woning betreedt. Het heerlijke gevoel dat u dan ervaart, wanneer u binnenkijkt in een knusse, gezellig en warme woonruimte. Bij Goed Idee Deuren- en Trappenhuis in Eede bent u aan het juiste adres voor de finishing touch.

Een ander voordeel van een stalen deur met glas uitgevoerd is het omtoveren van een donkere ruimte in een knusse gezellige kamer. Een voorbeeld hiervan is het opdelen van een grote kamer in kleinere plekken met als doel energiebesparing. Wellicht was nog niet bij u bekend dat deze trendy stalen deuren in glas ook de eigenschap hebben van zeer isolerend te zijn. Ze kunnen dienen als scheidingswand of tussenschot voor uw badkamer, uw kantoor, … waardoor de grotere ruimtes opgedeeld en hierdoor apart verwarmd kunnen worden.Wij geven u graag meer advies over al onze soorten binnendeuren, u kan bij ons terecht voor:

  • massief houten scharnier- en schuifbinnendeuren: met of zonder glas, 2-panneeldeuren en retrodeuren

  • modern geschilderde, gelakte of fineerdeuren

  • smeedijzeren of stalen schuif- of scharnierdeuren: met of zonder glas


Tevens adviseren wij u ook graag met betrekking tot een comfortabele trap met zowel klassieke als moderne smeedijzeren leuningen op maat en wat dacht u van een gezellige en warme vloer in samengesteld parket die ook bij uw vloerverwarming past ?


Zoekt u een speciaalzaak voor op maat gemaakte massieve en smeedijzeren binnendeuren in Oost- en West-Vlaanderen en de regio Zeeuws-Vlaanderen? Neem dan gerust contact op met Goed Idee Deuren- en Trappenhuis in Eede of kom langs in onze showroom.

27 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page