" " " "
top of page
  • Goed Idee

Gepersonaliseerde eiken en beuken trappen, ook op maat, van Deuren- en Trappenhuis Goed Idee

Onze specialiteit: gebruiksvriendelijke, comfortabele en onderhoudsvriendelijke trappen met een perfecte afwerking


Op het vlak van de totaalinrichting van de woning is de trap het functionele onderdeel van uw woning waar in veel gevallen te weinig wordt stilgestaan op het vlak van het design en de integratie in het interieur.

Massief houten trappen in o.a. eik en beuk zijn de perfecte oplossing wanneer u gaat voor een duurzaam en ecologisch verantwoord karakter. U kunt er levenslang van genieten als u die passend op maat laat maken door een expert. Goed Idee in Sluis (Eede) is zo’n expert die al meer dan tien jaar aan haar reputatie bouwt op het vlak van kwalitatieve en stijlvolle massief houten trappen. Wij maken zowel budgetvriendelijke standaardmodellen als ontwerpen op maat en bieden ook losse trappen aan voor o.a. tussenplateaus als deze aan vervanging toe zijn !

Waarom kiezen voor een volledig massief houten trap ?

Een massief houten trap straalt warmte en gezelligheid uit. Wij bieden er aan in zowel landelijk als modern karakter met een natuurlijke touch.

Er zijn echter nog meer voordelen aan een professioneel ontworpen en een vakkundig geplaatste houten trap in eik of beuk.

  • Ruime keuze: kiezen voor hout is gaan voor ecologisch, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Een houten trap is een trap voor het leven! U kunt de kleur en de gekozen treden van uw massief houten trap precies laten afstemmen op de rest van uw interieur. Bij ons heeft u ook de keuze tussen een strakke ijzeren of een houten trapleuning of een combinatie van beiden.

  • Talloze afwerkingsmogelijkheden: Zo kunt u onder meer kiezen voor onderhoudsvriendelijke maar ook sobere en matte kleurafwerking op maat die perfect bij uw bestaand of nieuw of door u aangepast interieur past. Bij strak of modern wordt er gewerkt met Z-treden, L-treden of in de muur verankerde treden in het geval deze voldoende stabiel en stevig vervaardigd werd. Bij landelijk heeft u de keuze tussen houten gedraaide balusters, smeedijzeren spijltjes of een leuning die een combinatie beiden is. Traptreden met tredeneus met papegaaibek of andere elegante tredeneuzen behoren ook tot de mogelijkheden in het geval u dit wenst. Wilt u uw spiltrap vervangen door een gebruiksvriendelijker model, of uw betonnen trap uitbekleden met warm massieve eik of beuk of een andere degelijke houtsoort ? Ook dat voert Goed Idee Deuren- en Trappenhuis onberispelijk voor u uit.

  • Onze trappen blinken uit in onderhoudsvriendelijke afwerking die naturel is: Massief houten trappen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Eén keertje per week stofzuigen en afnemen met een vochtig doekje is in de meeste gevallen al genoeg voor een perfect onderhoud van uw massief houten trap. Tevens kunnen wij u helpen aan passende onderhoudsproducten voor de verzorging van uw trap in het geval dit nodig blijkt te zijn.


Overweegt u dus om een massief houten trap te laten plaatsen in beuk of eik of andere massieve materialen ? Goed Idee Deuren- en Trappenhuis in Eede (Sluis), vlakbij Maldegem en net over de grens, is gepokt en gemazeld in schrijnwerk op maat en bespreekt graag in goed overleg met u alle mogelijkheden.

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page