" " " "
top of page
parketvloeren

Een klassiek gelegde parketvloer, dat is een vloer met stijl

Goed Idee

Wij gaan voor u een stapje verder en geven uw (ver)bouwplannen concreet vorm door het inzetten van vakmanschap met gebruik van de beste materialen aan correcte prijzen.

Kwaliteitsparket

Parketvloeren van Goed Idee zijn pareltjes die getuigen van stielwerk. Ze worden door onze plaatsers vakkundig gelegd zoals het al verschillende decennia door professionals gebeurt: met zorg en liefde voor het materiaal op een degelijke onderparket en in een mooi en evenwichtig design. We kunnen u een brede waaier aan kwaliteitsparket aanbieden, massief of samengesteld, die ideaal te combineren zijn met vloerverwarming. Wij werken eveneens met uv-bestendige kleurafwerkingen.

vloer

OOK DESKUNDIG ADVIES VOOR GEBRUIK EN ONDERHOUD 

Natuurlijk kunt u bij ons tevens terecht voor handige onderhoudstips en de beste onderhoudsproducten om uw parketvloeren in topconditie te houden. Want een goed onderhouden parketvloer gaat heel lang mee.

Aarzel niet om mooie parketvloeren in uw huis te laten leggen: zij geven instant warmte, gezelligheid en een natuurlijke uitstraling aan uw interieur.

Goed Idee

Goed Idee: massieve en samengestelde parket

Kom de sfeer van ons kwaliteitsparket zelf ervaren in onze showroom in Eede (nabij Maldegem) in West-Zeeuws-Vlaanderen. 

Ontdek ook de elegante combinatie van parketvloer met houten trappen en binnendeuren.

bottom of page