" " " "
top of page
2_4_4.png

Massief eiken binnendeuren

Goed Idee

Wij gaan voor u een stapje verder en geven uw (ver)bouwplannen concreet vorm door het inzetten van vakmanschap met gebruik van de beste materialen aan correcte prijzen.

Massieve binnendeuren: stijlvol, stevig en van de hoogste kwaliteit

Op zoek naar massieve binnendeuren die er niet enkel stijlvol uitzien, maar ook stevig zijn, een uitstekend comfort bieden en door de aard van het materiaal isolerend zijn? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment van Goed Idee. Omdat ze voor u op maat gemaakt zijn uit kwalitatief mooi uitgeselecteerd massief hout, gaan de binnendeuren jarenlang mee. U mag dus zeker zijn van een duurzame investering!

Kiest u voor massieve deuren, dan creëert u een charmante leefruimte met een warme sfeer. Bovendien is een massief eiken deur over enkele jaren nog steeds een stijlvolle keuze. Toch nood aan een vernieuwde look? Dan past u de binnendeuren eenvoudig aan naargelang uw smaak. Deze houtsoort leent zich tot diverse afwerkingsopties zoals beitsen, een afwerking in onderhoudsvriendelijke lijnzaadolie of verven in een eindlaag, net zoals bij halfmassieve binnendeuren.

Goed Idee biedt een huisselectie aan merken die we gebruiken om uw ideale massief houten deur te creëren. Bezichtig deze in onze inspirerende showroom in Eede, vlakbij Maldegem in Zeeuws-Vlaanderen.

Goed Idee

Franse eik

Massief eiken binnendeuren herkent u aan hun warme kleur en een mooie nerfstructuur. Dit maakt het type ideaal om een landelijk interieur te creëren met een elegant accent waar u maar al te graag tijd spendeert. Binnendeuren uit Franse eik behouden hun stevigheid jarenlang, waardoor ook duurzaamheid tot een van de hoofdeigenschappen behoort. Goed Idee biedt u vier verschillende kwaliteitsklassen van Franse eik aan:

Eerste Keus: premium hout

Wie kwalitatieve deuren wil van het allerbeste materiaal, kiest voor een binnendeur in eerste keus eikenhout. Dit hout is zorgvuldig geselecteerd op basis van strenge criteria, wat aan deze houtselectie eigen is. De prachtige nerfstructuur in combinatie met amper onregelmatigheden maakt dat het materiaal zijn naam en het hogere kostenplaatje waard is. De tijdloze, warme kleur en stevigheid verzekeren opnieuw het duurzaamheidsaspect.

Dosse: brede jaarringen voor een warme, landelijke esthetiek

Dosse wordt dan weer gekenmerkt door brede jaarringen die een waaierig nerfpatroon vormen met een variatie in kleur. Wie houdt van een warme, landelijke uitstraling met een speels karakter, vindt een dosse eiken fineerlaag ongetwijfeld een topkeuze.

1 Bis: natuurlijk karakter tegen een betaalbaardere prijs

Mogen de massieve binnendeuren in Franse eik gerust hun natuurlijk karakter prijsgeven? Dan zit u goed met 1 bis, opnieuw getypeerd hele kleine knoopjes ter grootte van maximaal 1 pink in het hout. Deze eigenschappen dragen sterk bij aan de authentieke uitstraling van het eikenhout, waardoor het evenzeer geschikt is voor een charmant interieur. 

Rustiek: échte cottage stijl

Door de vele natuurlijke variaties is elke rustiek eiken binnendeur met zijn karakteristieke knopen in het hout een kunstwerk op zich. Deze deuren brengen meteen een gevoel van authenticiteit en warmte in uw huis of met andere woorden: de échte cottage stijl. Daarnaast moet dit type eik, ondanks zijn kleurvariaties, niet onderdoen als het op duurzaamheid aankomt.

Massief hout om te verven: een degelijke deur die u zelf van een mooie eindlaag verf voorziet

Uw massieve binnendeuren aanpassen naargelang uw eigen voorkeuren? Dat is geen probleem met massief hout om te verven. Het hout van de stijlen, panelen en regels is glad geschuurd en wordt reeds in een grondlaag aangeleverd. Dit geeft u de mogelijkheid om de binnendeur volledig aan te passen aan uw stijl. Daarnaast zijn de natuurlijke kenmerken die een landelijke uitstraling weerspiegelen nog steeds aanwezig

Goed Idee

Vind de ideale massief houten deur in de showroom

Benieuwd naar het uitgebreide assortiment aan massieve en halfmassieve binnendeuren van Goed Idee? Bezoek onze inspirerende showroom in Eede, en maak hier kennis met tal van materialen en afwerkingen voor uw nieuwe houten binnendeuren met hierbij passende deurklinken.

bottom of page