" " " "
top of page
trappen

Eiken en beuken trappen op maat: perfect gebouwde houten trappen voor uw comfort én veiligheid

Goed Idee

Wij gaan voor u een stapje verder en geven uw (ver)bouwplannen concreet vorm door het inzetten van vakmanschap met gebruik van de beste materialen aan correcte prijzen.

Houten trap op maat laten maken: eiken en beuken trappen

Een eiken of beuken trap op maat ontwerpen is geen sinecure. Integendeel, door de hoge vereisten zoals gebruiksgemak, veiligheid, aangepaste hellingsgraad is de bouw van een trap zonder meer een technisch hoogstandje. Bij Goed Idee leggen wij de productie van uw houten binnentrap dan ook graag in de professionele handen van onze ervaren trappenbouwer. Die levert zowel standaard- als maatwerk in houten trappen. Hij legt u alle mogelijkheden uit, van basic treden en tredeneuzen tot strakke Z- of L-treden. Bij ons hoeft u ook niet te vrezen voor barstjes in uw houten trap: voor uw trap op maat werken wij enkel met streng geselecteerd kwaliteitshout.

ZWARTE TRAPLEUNING IN STAAL OF METAAL 

Met de grootste zorg realiseren wij in ons eigen atelier zwarte trapleuningen in staal of metaal. Ook voor eiken, beuken en trapleuningen in inox kan u bij ons terecht. Een trap moet niet alleen functioneel zijn, hij mag ook mooi zijn. Een trap moet enerzijds harmonieus in uw interieur opgaan, of dat nu tijdloos, modern of landelijk is. Maar hij mag er tegelijk toch een beetje uitspringen. En net daarvoor brengt Goed Idee het beste van twee werelden samen: het stoere en industriële van metaal met het warme en karaktervolle van hout. Een prachtige combinatie!  Zo krijgt uw interieur een moderne uitstraling, zonder koud aan te voelen.

Goed Idee

Goed Idee: professionele trappenbouwer voor eiken en beuken trappen op maat

Kom alle mogelijkheden voor uw houten trap, standaard of maatwerk, en smeedijzeren trapleuningen met eigen ogen bekijken in onze showroom in Eede in de provincie Zeeland, nabij Maldegem.

bottom of page