" " " "
top of page
  • Goed Idee

Het adres voor voortreffelijke interieurwerken op maat – kwaliteitshout / metaal of combinatie

Hout en metaal, de vakmensen van Goed Idee hebben beide materialen in de vingers. Hier maken we pareltjes mee voor uw interieur, en wel in ons eigen atelier! Wij staan voor vakmanschap van de bovenste plank, en houden vooral rekening met uw wensen en uw budget.


Interieurafwerking in woonstijlen landelijk, tijdloos landelijk en strak modern

Wij vervaardigen binnendeuren en trappen, ook op maat, aangepast aan de door u gekozen stijl van interieurinrichting. Van landelijk tot tijdloos en strak modern. Daarvoor selecteren wij kwalitatieve houtsoorten waaronder eik, fineer eik, afgelakte MDF en massieve beuk en rubberwood. We bieden verschillende uv-bestendige kleurafwerkingen aan zodat ons houtwerk perfect past met de kleurtint van meubelen. Verkiest u een geoliede of geverniste trap? Heeft u een voorkeur voor geschilderde of gelakte deuren? Alles is mogelijk.


Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de creatie van smeedijzeren deuren. Zij worden in eigen huis door onze vakkundige lasser vervaardigd en van kwalitatief veiligheidsglas voorzien. Met hun fijne profielen passen metalen deuren in elk interieur. Ze ogen tijdloos en zijn dankzij de grote of kleinere glaspartijen tegelijk heel functioneel. Glazen deuren laten licht binnen en kunnen uw woonruimte ook optisch vergroten.


Bovendien combineren wij beide materialen heel graag. Zo werken wij trappen niet alleen af met een klassieke massief houten leuning. Integendeel: een trapleuning en balustrade in smeedijzer of inox geven uw trap een heel passende en meer tijdloze look.


Houdt u van parket, ook dan bent u bij Goed Idee aan het juiste adres. Wij stellen u de collecties van kwaliteitsmerken voor zoals Avance en Chapel. Het aanbod bestaat uit massieve parketvloeren, samengesteld en gelaagd parket in diverse kleurtinten, afwerkingen en legpatronen.


Wij staan voor vakmanschap op het vlak van binnendeuren, trappen en parket

Als u aan binnenhuisinrichting of -renovatie toe bent, vindt u in Goed Idee een partner die met kennis van zaken spreekt. Door onze jarenlange expertise en technische knowhow begeleiden wij u door het hele project. Wij geven gepersonaliseerd interieuradvies met voorstelling van alle mogelijkheden, gevolgd door een minutieuze opmeting bij u thuis om te eindigen met een vakkundige plaatsing, tot op de millimeter precies. Uit elke stap blijkt onze bekommernis om u niets minder dan de beste service én topkwaliteit af te leveren, steeds tegen een correcte prijs.


Wij staan tot uw dienst in de ruime regio van Knokke, Brugge, Eeklo, Lievegem, Maldegem, de buitenrand van Gent tot de Zeeuws Vlaamse plaatsen Sluis, Oostburg, Breskens, Terneuzen en Hulst.


Benieuwd om onze kwaliteitsproducten met eigen ogen te zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Eede, op een boogscheut van Maldegem in West-Zeeuws-Vlaanderen. Wij verwachten u!28 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page