Zwarte stalen binnendeuren van topkwaliteit met professioneel laswerk (ook in andere kleuren beschikbaar)

Wij gaan voor u een stapje verder en geven uw (ver)bouwplannen concreet vorm door het inzetten van vakmanschap met gebruik van de beste materialen aan correcte prijzen.

(Zwarte) smeedijzeren binnendeuren, strak en tijdloos

Een zwarte smeedijzeren binnendeur is inderdaad een exclusief werkstuk. De productie van een smeedijzeren of stalen binnendeur vereist doorgedreven vakmanschap. En dat kunnen wij u bij Goed Idee leveren. Wij beschikken over een professioneel uitgerust atelier waar onze smeedijzeren deuren gelast en afgewerkt worden op elke afmeting die u vraagt. Bovendien worden de fijne profielen gekleurd zoals u het verkiest. Onze smeedijzeren schuif- en draaideuren zijn van een superieure kwaliteit. Ze zijn tijdloos en passen in elk interieur.

Smeedijzeren deuren
Smeedijzeren deuren

press to zoom
Smeedijzeren deuren
Smeedijzeren deuren

press to zoom
Smeedijzeren deuren
Smeedijzeren deuren

press to zoom
1/2

ONTDEK OOK ONZE STEEL LOOK BINNENDEUREN 

Daarnaast vervaardigen wij in onze werkplaats ook steel look binnendeuren. Dat zijn deuren die de look van staal hebben. Maar het deurglas wordt in een dubbel aluminiumprofiel geklemd. Wij kunnen uw steel look deuren ook volledig aanpassen aan uw wensen: zo stellen we verschillende onderverdelingen voor, verschillende deurgrepen, pivoterende of schuivende steel look deuren. Door het gebruik van aluminium i.p.v. ijzersmeedwerk zijn steel look deuren iets budgetvriendelijker.

Voor welke deur u ook opteert, Goed Idee gebruikt zowel voor haar smeedijzeren als steel look binnendeuren hoogwaardige materialen. Daarbovenop bieden beide modellen het voordeel dat zij door het glas licht doorlaten en zo ook ruimte creëren in uw interieur.

planchetten - bovenpaneel - smeedijzer
press to zoom
Smeedijzeren - dubbeledeur - landelijk gestyled
press to zoom
Goed Idee
press to zoom
Metalen deuren
press to zoom
1/1

DE COMBINATIE VAN METAAL EN HOUT, EEN EYECATCHER

Juist omdat Goed Idee alles volledig op maat maakt, doen wij het plaatje in elk interieur moeiteloos kloppen. Hebt u net als ons ook een passie voor hout gecombineerd met metaal? Dan kunt u ervoor kiezen om deze sublieme stijl door ons te laten doortrekken in heel uw interieur. Naast onze smeedijzeren en steel look deuren maken onze ervaren lassers ook smeedijzeren trapleuningen.

Goed Idee combineert hout en metaal als een ander

Kom enkele pareltjes van smeedijzeren deuren en trapleuningen bewonderen in onze inspirerende showroom in Eede (nabij Maldegem) in de provincie Zeeland.