Over ons

Interieurafwerking en interieuradvies met liefde voor het vak. Vanuit onze showroom in Zeeuws-Vlaanderen bieden wij een unieke aanpak die u een duurzaam resultaat oplevert. Onze missie? Een interieur op maat dat echt bij u past. Wij bedenken graag een creatief concept voor trappen, vloeren en binnendeuren in uw huis. Zowel routineopdrachten als conceptuele projecten. Wij analyseren de mogelijkheden binnen uw interieur, bedenken oplossingen en creëren een persoonlijke sfeer.

Gediplomeerd meubelmaker

In ons atelier smeedt en schrijnt een gediplomeerd meubelmaker/schrijnwerker met meer dan 30 jaar ervaring. Tien jaar geleden werd het tijd voor een eigen zaak: Goed Idee. Onze visie? Vak- en maatwerk leveren met kwalitatieve materialen. Eerst was er onze winkel in Eeklo, maar sinds 2017 bezoekt u onze ruime showroom in Eede (vlakbij Maldegem).

Uw verhaal

Ook in de toekomst focussen wij op vakmanschap, maatwerk en service. Maar hoe zit dat met uw verhaal? Vragen over interieurafwerking? Of op zoek naar interieuradvies in de omgeving van Zeeuws-, West- of Oost-Vlaanderen? Bezoek onze showroom in Eede of contacteer ons via het online contactformulier of mail.

Wilt u meer informatie?

Bel (0488) 72 82 21 voor advies of stuur een mail naar info@goed-idee.be

Neem contact op