Goed Idee: van smeedijzeren binnendeuren tot houten trappen met stalen en smeedijzeren trapleuningen

Wij gaan voor u een stapje verder en geven uw (ver)bouwplannen concreet vorm door het inzetten van vakmanschap met gebruik van de beste materialen aan correcte prijzen.

Uw interieur bij Goed Idee

U droomt van een nieuw interieur, dat samensmelt met de rest van uw binnenhuisinrichting in een hedendaagse, landelijke of strakke stijl. Bij Goed Idee krijgt u persoonlijk advies zonder uw wensen en budget ook maar een seconde uit het oog te verliezen. Alles gebeurt in overleg met u, aan een correcte prijs/kwaliteit. Met onze unieke aanpak wordt u omringd door een uniek interieur. Een interieur waar u jarenlang van geniet!

Goed Idee is een echte allround interieurspecialist, thuis in de combinatie van hout en metaal: van smeedijzeren deuren en houten trappen tot stalen en smeedijzeren trapleuningen, in eigen atelier vervaardigd. Wij werken steevast met duurzame kwaliteitsmaterialen om uw ideale interieur tot leven te brengen en staan garant voor een perfecte afwerking en doorgedreven vakmanschap.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Opfrissen van een verouderd interieur met nieuwe deuren, trappen of parket of combinatie hiervan in een landelijke look – stroming: strak landelijk, eigentijds landelijk en klassiek landelijk

  • Vervangen van uw verfdeuren door massief of fineer eiken deuren, gelakte deuren (in EBC-witlak of de betere MDF) of securit glasdeuren

  • Leveren en plaatsen van binnendeuren (ook in securit glas en staal), trap, parket of combinatie hiervan voor uw nieuwbouw woning

  • Vervangen van oude deuren door meer trendy stalen of smeedijzeren deuren

  • Vervangen van verouderde en / of versleten deurklinken door meer trendy deurklinken

  • Vervangen van de vloer door parketvloer of laminaatvloer

  • Huren van een boenmachine om uw parketvloer in te oliën

BINNENDEUREN 

Uw interieur is pas af met de perfecte binnendeuren. Goed Idee is gespecialiseerd in binnendeuren op maat en smeedijzeren deuren in het bijzonder, die jarenlang onvermoeid kwaliteit in en cachet aan uw interieur geven. Ieder maatwerk in binnendeuren past bij uw stijl en budget en wordt feilloos afgewerkt. We verzorgen ook kleurafwerkingen van binnendeuren. Kom onze binnendeuren ontdekken in onze showroom in Eede nabij Maldegem.

Hoe bieden wij maatwerk in binnendeuren?

Uw interieur is pas af met de perfecte binnendeuren. Goed Idee is gespecialiseerd in binnendeuren op maat, die jarenlang onvermoeid kwaliteit in en cachet aan uw interieur geven. Ieder maatwerk in binnendeuren past bij uw stijl en budget en wordt feilloos afgewerkt. Kom onze binnendeuren ontdekken in onze showroom in Eede nabij Maldegem.

Smeedijzeren deuren en trapleuningen

Eigen gemaakte trapleuningen (echtgenoot) in combinatie met kleuringen

Deuren of trappen die harmonieus met uw interieur samensmelten en er tegelijk toch uit springen? Goed Idee brengt het beste van twee werelden samen in uw interieur: het stoere en industriële van metaal met het warme en karaktervolle van hout. Een prachtige combinatie! Zo krijgt uw interieur een moderne uitstraling, zonder koud aan te voelen, in tegendeel. We zijn gespecialiseerd in smeedijzeren deuren en trapleuningen, stuk voor stuk met de grootste zorg vervaardigd in ons atelier.

Eyecatchers van deuren en trappen in metaal en hout

Juist omdat Goed Idee alles volledig op maat maakt, doen wij het plaatje in elk interieur moeiteloos kloppen. Hebt u net als ons ook een passie voor hout gecombineerd met metaal? Dan kunt u ervoor kiezen om deze sublieme stijl door ons door te laten trekken in heel uw interieur. Kom enkele pareltjes van smeedijzeren deuren en trapleuningen bewonderen in onze inspirerende showroom in Eede, nabij Maldegem.

Moderne & landelijke TRAPPEN

Een trap brengt u van de ene naar de andere verdieping, maar is dankzij Goed Idee gelukkig nog veel meer dan dat. Wij maken met maatwerk in houten trappen opvallende pareltjes die perfect matchen met uw interieur, of dat nu tijdloos, modern of landelijk is. Kom alle mogelijkheden voor uw houten trap, standaard of maatwerk, met eigen ogen bekijken in onze showroom in Eede, nabij Maldegem. Daarnaast realiseren we eiken, beuken, inox, smeedijzeren en zwartgelakte metalen trapleuningen in eigen atelier.

Trappen zonder grenzen

Uiteraard zijn onze trappen niet alleen mooi om naar te kijken, ze zijn ook functioneel. U kunt bij Goed Idee echt alle kanten op met uw houten trap op maat. Treed binnen in een wereld aan mogelijkheden, van basic treden en tredeneuzen tot strakke Z- of L-treden. Bij ons geen barstjes in uw houten trap: wij werken enkel met streng geselecteerd kwaliteitshout voor uw trap op maat. Kom alle mogelijkheden voor uw houten trap, standaard of maatwerk en smeedijzeren trapleuningen met eigen ogen bekijken in onze showroom in Eede, nabij Maldegem.

KWALITEITSPARKET

Parketvloeren van Goed Idee geven instant warmte, gezelligheid en een natuurlijke uitstraling aan uw interieur. We kunnen u een brede waaier aan kwaliteitsparket aanbieden en werken met uv-bestendige kleurafwerkingen, massief en samengesteld, ideaal in combinatie met vloerverwarming. 

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de beste onderhoudsproducten om uw parketvloeren in topconditie te houden. Kom de sfeer van ons kwaliteitsparket zelf ervaren in onze showroom in Eede, nabij Maldegem.

INTERIEURINRICHTING OP MAAT

Goed Idee is sterk in ambachtelijke interieurinrichting met passie voor het vak en een sublieme afwerking. We beschikken over een eigen atelier waar we de beste technieken meester zijn, voor een superieur interieur. Leven brengen in de houtstructuur en kleurafwerking zijn hier onze talenten.

Uw oude meubelen in het nieuw

Eigenaar van oude meubelen? Geef ze een tweede leven dankzij ons vernieuwend interieuradvies op maat. Wij maken er werk van om uw oude meubelen perfect te integreren in uw interieur.

Goed Idee, de perfecte match voor uw interieur

Uw binnenhuisproject krijgt vorm met Goed Idee. Wij begeleiden u graag in de keuze van binnendeuren, houten trappen, stalen en smeedijzeren trapleuningen en kwaliteitsparket of een totaalinrichting voor uw interieur. En wij zorgen er na uw akkoord voor, dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt en correct & zorgvuldig wordt geleverd en geplaatst. Kom onze smeedijzeren deuren, houten trappen met stalen en smeedijzeren trapleuningen en kwaliteitsparket bewonderen in onze showroom in Eede, nabij Maldegem, regio West-Zeeuws-Vlaanderen in de provincie Zeeland.